فایلن

بزرگتین منبع دانلود فایل های کمیاب

فایلن

بزرگتین منبع دانلود فایل های کمیاب

طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت 1250 کندو

بازدید: 3 بار
فرمت فایل: pdf 
حجم فایل: 88 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 15 

طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت 1250 کندو

Image result for ‫عکس زنبورعسل در قالب های متفاوت‬‎

طرح توجیهی

پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت 1250 کندو

بسمه تعالی

وزارت تعاون

معاونت طرح و برنامه

دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی

طرح توجیهی

پرورش و نگهداری زنبور عسل

1

خلاصه طرح:

موضوع طرح:

دستگاه صادره کننده مجوز:

ظرفیت اسمی تولیدات: 1250 کندو

نوع تولیدات:

تعداد شاغلین: نفر

سرمایه گذاری کل طرح: 892.98 میلیون ریال

سرمایه گذاری ثابت: 839.89 میلیون ریال

سرمایه در گردش: 53.10 میلیون ریال

درآمد سالیانه: 1000.00 میلیون ریال

سود ویژه: 209.83 میلیون ریال

دوره بازگشت سرمایه: 3.8 سال

نرخ بازدهی سرمایه: % 26.4 درصد

مقدمه:

عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوکز، فروکتوز و منو

ساکارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیلاز، سوکراز،

کاتالاز، پراکسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود

اختصاص داده است. ضمن اینکه مواد معدنی مختلفی مانند کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن،

کلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت میشوند. عسل به عنوان یک ماده کامل غذایی همچنین

اسیدهای آلی ( اسید مالیک، وینیک، ،(B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K) دارای انواع ویتامین ها

سیتریک، لاکتیک و اگزالیک ) و پروتئینها بوده و میتواند 315 تا 335 کیلوکالری انرژی ( به ازای

هر یکصد گرم ) تولید نماید.

از دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی کنندگی و حفاظت از مواد آلی در مقابل

تجزیه و فساد میباشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در کتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه (

در هنگام زیاد شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها ... »: تهیه شده با عسل ) مینویسد

را باز میکند، عسل ، خوراکی است که جوانی را جاویدان میسازد، حافظه را نیرو میبخشد و گذشته

«. را در خاطره زنده میکند، اندیشه را پاک و زبان را میگشاید

کلیه موارد مطروحه ، اهمیت استفاده از عسل به عنوان یک ماده غذایی مقوی و همچنین

دارویی طبیعی را خاطرنشان میسازند. از دیگر سو با عنایت به رشد جمعیت و تنوع محصولات

تولیدی و بالا رفتن سطح رقابت در زمینه عرضه انواع محصولات غذایی ، بهبود مستمر کیفیت

محصولات و ایجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردی هستند که بایستی هر چه بیشتر مد نظر

قرار گیرند. رعایت این موارد میتواند منجر به دسترسی آسان و ارزان مصرف کنندگان به مواد

غذایی شود.

طی فرایند پرورش و نگهداری زنبور عسل، همچنین اقدام به ازدیاد کندوها میشود که این عمل

به منظور ترمیم تلفات و فروش انجام میپذیرد. در مناطق گرمسیر حتی میتوان از هر کندو یک بچه

کندو گرفت.

با اجرای این طرح ، علاوه بر کسب سود مناسباقتصادی میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال

نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد.......

ادامه طرح را پس از دانلود مطالعه کنید 


خرید


برچسب ها : طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت 1250 کندو , طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت 1250 کندو

طرح توجیهی پرورش اردک مادر به ظرفیت 5000 قطعه در سال

بازدید: 2 بار
فرمت فایل: pdf 
حجم فایل: 69 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 16 

طرح توجیهی پرورش اردک مادر به ظرفیت 5000 قطعه در سال

Image result for ‫عکس اردک‬‎Image result for ‫عکس اردک‬‎Image result for ‫عکس اردک‬‎



تهیه شده در سال 1385

بسمه تعالی

وزارت تعاون

معاونت طرح و برنامه

دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی

طرح توجیهی پرورش اردک مادر

به ظرفیت

5000 قطعه در سال

خلاصه طرح:

موضوع طرح: پرورش اردک مادر

دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی

ظرفیت اسمی تولیدات: 5000 قطعه

نوع تولیدات: اردک مادر

تعداد شاغلین: 7 نفر

2853.52 میلیون ریال سرمایه گذاری کل طرح

میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت  2654.95

میلیون ریال سرمایه در گردش198. 57

درآمد سالیانه 2513 میلیون ریال

میلیون ریال سود ویژه53.583

سال دوره بازگشت سرمایه4. 5

درصد نرخ بازدهی سرمایه: %22. 4

مشخصات سرمایه گذاری طرح:

مقدمه:

با توجه به افزایش روزافزون جمعیت دنیا و نیاز جوامع انسانی به تامین پروتئین خصوصا نوع پروتئین حیوانی اهمیت

پرداختن به حل مسائل تغذیه ای دنیای آینده مشخص میشود. زمانی که بدلیل رشد بیش از حد جوامع انسانی و

مصرف مواد غذایی و کاهش منابع اولیه تولید با مشکلات تامین نیازمندیهای اولیه انسانی که مهمترین آنها غذا می

باشد مواجه خواهیم شد . .با بالارفتن درآمد سرانه و آگاهی مردم به اهمیت پروتئین حیوانی در تغذیه و سلامتی افراد

جامعه مصرف پروتئین همیشه با تصاعد هندسی افزایش پیدا می کنددر صورتی که تولید گوشت با تصاعد عددی

افزایش پیدا کرده است.

پرندگانی که برای تولید گوشت پرورش داده می شوند عبارتند از انواع مرغ ، بوقلمون ، اردک و غاز. در میان کلیه

طیور اردک از جمله پرندگانی می باشد که نگهداری و پرورش آن آسانتر از سایرین است و ثمراتی که از این راه به

پرورش دهنده می رسد از سایر پرندگان بیشتر است. رشد اردک بسیار سریع و چشمگیر است بطوریکه با رعایت رژیم

2 کیلوگرم رسانید. میزان تخمگذاری این پرنده در / غذایی مناسب و قوی ، می توان در مدت دو ماه وزن پرنده را به 5

بعضی از نژادهای تخمگذار بسیار قابل توجه است و در پاره ای از موارد حتی به 300 تخم در سال میرسد. پرورش

اردک معمولا در نواحی معتدل و پرباران که دارای آببندهای طبیعی باشد بهتر و اقتصادی تر است.معمولا برای اردک

2 مترمربع فضای گردش در جلوی لانه در نظر می گیرند و مقدار فضای سقف مورد نیاز را برای هر 3 الی 4 قطعه

اردک مادر یک مترمربع در نظر می گیرند. به جرات می توان گفت که بیش از 50 درصد پیروزی یا شکست طرح

اردک داری بستگی مستقیم به مکانی دارد که برای پرورش آنان در نظر گرفته می شود. محاسبه درست فضای مورد

نیاز جهت پرورش اردک به روش صنعتی از نظر اقتصادی بسیار مهم است که بستگی به آب و هوا ، نژاد و نحوه

پرورش دارد.

در هر بخش می توان بین 100 الی 110 اردک را با احتساب 3 الی 4 اردک هر یک متر مربع منظور نمود که بیشتر

از این لطمه شدیدی به تخمگذاری اردک می رسد.

مقدار غذایی که در اختیار اردکهای تخم گذار قرار داده می شود بستگی به تعداد تولید تخم آنها دارد .قبل از

تخمگذاری باید مقدار کافی صدف و یا سنگهای آهکی (منابع تامین کلسیم) در اختیار اردکها قرار داد. یکی از جیره

های متداول و قابل مصرف بشرح ذیل می باشد:

% ذرت 47 % - سبوس گندم 21 % - پودر یونجه 8% - پودر شیرخشک 7% - صدف یا سنگ آهک 2% - نمک 1

مقدار کنستانتره مورد نیاز روزانه اردک تخمگذار 180 گرم می باشد در نتیجه اردک تخمگذار 3 کیلوگرمی در مدت

دو ماه میتواند 45 الی 50 تخم تولید کند. باید جیره غذایی پولتها را از هفتمین تا بیست و پنجمین هفته زندگی

طوری تنظیم نمود که در این مدت هر جوجه بیش از 500 گرم وزن پیدا نکرده و غذای آنان حدود 135 گرم باشد .

قیمت واحد قیمت کل



خرید


برچسب ها : طرح توجیهی پرورش اردک مادر به ظرفیت 5000 قطعه در سال , طرح توجیهی پرورش اردک مادر به ظرفیت 5000 قطعه در سال

طرح توجیهی پرورش شتر مرغ


Image result for ‫عکس شترمرغ‬‎Image result for ‫عکس شترمرغ‬‎Image result for ‫عکس شترمرغ‬‎
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 88 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 15 

طرح توجیهی پرورش شتر مرغ


طرح توجیهی پرورش شتر مرغ

بسمه تعالی

وزارت تعاون

معاونت طرح وبرنامه

دفتر امور اقتصادی وتسهیلات بانکی

طرح توجیهی پرورش شتر مرغ

خلاصه طرح :

موضوع طرح : پرورش شترمرغ

نوع تولیدات : شترمرغ

تعداد شاغلین : 12 نفر

مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال)

7919/ سرمایه گذاری کل طرح : 8

7571/ سرمایه گذاری ثابت : 1

سرمایه در گردش : 164

در آمد سالیانه4500

سود ویژه 2833

دوره بازگشت سرمایه : 33 ماه

37% نرخ باز دهی سرمایه


خرید


برچسب ها : طرح توجیهی پرورش شتر مرغ , طرح توجیهی پرورش شتر مرغ

طرح توجیهی پرورش بلدرچین به ظرفیت 420000 قطعه


طرح توجیهی پرورش بلدرچین به ظرفیت 420000 قطعه
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: pdf 
حجم فایل: 69 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 16 

طرح توجیهی پرورش بلدرچین به ظرفیت 420000 قطعه

ن

خرید

طرح توجیهی پرورش بلدرچین به ظرفیت
420000 قطعه

طرح توجیهی پرورش بلدرچین به ظرفیت420000 قطعه

بسمه تعالی

وزارت تعاون

معاونت طرح و برنامه

دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی

طرح توجیهی پرورش بلدرچین

به ظرفیت

420000 قطعه

1

خلاصه طرح:

موضوع طرح: پرورش بلدرچین

دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی

ظرفیت اسمی تولیدات: 420000 قطعه

نوع تولیدات: بلدرچین

تعداد شاغلین: 20 نفر

سرمایه گذاری کل طرح: 6852.88 میلیون ریال

سرمایه گذاری ثابت: 6631.09 میلیون ریال

سرمایه در گردش: 221.79 میلیون ریال

درآمد سالیانه: 4030 میلیون ریال

سود ویژه: 1306.31 میلیون ریال

دوره بازگشت سرمایه: 5.0 سال

نرخ بازدهی سرمایه: % 19.9 درصد

مشخصات سرمایه گذاری طرح:

2

مقدمه:

بلدرچین در قرن یازدهم میلادی در ژاپن و یا چین اهلی شده است .در ژاپن از سال 1910 میلادی به بعد برای

استفاده از تخم و گوشت به طرز وسیعی پرورش و از راه اصلاح نژاد گله های گوشتی و تخمی بدست آمده است.

امروز نیز در ژاپن مصرف آن بسیار قابل توجه می باشد. بغیر از ژاپن ،کشورهای انگلستان ، فرانسه ، آلمان ، روسیه ،

ایتالیا ، چین و هنگ کنگ در این زمینه فعالیتهای تولیدی دارند.

بلدرچین حیوانی است با خصوصیت پرندگان وحشی شکاری بسیار پرجنب و جوش و متحرک ولاجرم باید در

وضعیتی قرار گیرد که امکان پرواز و خیز داشته باشد. میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده از پروتئینهای

پرندگان معمولی 5 تا 10 درصد بیشتر است همچنین بسیاری از انواع اسیدهای آمینه کمیاب که در سایر پرندگان

یافت نمی شود در گوشت این پرنده موجود می باشد.

5 هفتگی یعنی - در زمان بیرون آوردن جوجه از تخم ، وزنش 7 گرم است. با تغذیه اصولی و مناسب وزنش در سن 6

موقع کشتار به 150 گرم می رسد و وزن گوشت خالص و تمیز 120 گرم می باشد . لذا بدلیل رسیدن به وزن

مطلوب در 55 روزگی معمولا کشتار میشود تا وزن 150 گرم گوشت خالص را بدست آورند.

وزن تخم بلدرچین تقریبا 10 گرم است در مقایسه با تخم مرغ از نظر مواد غذایی غنی تر است و با در نظر گرفتن

پانزده B اینکه 5 عدد تخم بلدرچین با یک تخم مرغ برابری می کند اما فسفر آن 5 برابر ، آهن 8 برابر ، ویتامین 12

برابر تخم مرغ می باشد.

سرعت رشد بلدرچین خیلی سریع می باشد. بلدرچین نر در 36 روزگی و ماده در 42 روزگی به بلوغ جنسی می

4 ماهگی به بلوغ جنسی میرسد.تولک در بلدرچین یکماهه بوده و تولید تخم سالانه در / رسد در حالیکه مرغ از 5

280 عدد می باشد. مقاومت بلدرچین به بیماریها خیلی بیشتر از مرغ است. برای پرورش این پرنده به - حدود 300

مکان بزرگی نیاز نداریم و معروفترین نژادهای آن عبارتند از : نژاد اروپایی ، ژاپنی ، آمریکای شمالی و کالیفرنیایی

می باشد.

راندمان تخم درصد مرگ و میر از اول تا کشتار 10 درصد نرمال می باشد که در این طرح بدلیل طول زیاد جمع

آوری تخم 15 روز معمولا به حدود 30 درصد افزایش داده است . معمولا بلدرچین ها در قفس نگهداری می شوند و

در قسمتی از قفس نسبت ماده به نر می بایست 2 به 1 باشد. برای تولید تخم های نطفه دار سن بلدرچین مادر

نباید از 6 ماهگی تجاوز کند . بنابراین هر 6 ماه یکبار گله تعویض می شود که می توان نماما بصورت گروهی گله را

تعویض نمود و این تعویض با سلکسیون بلدرچین ماده موجود در سالنهای پرورش انجام و جایگزین گله مادر می

70 روزگی می باشد. - شود . حداکثر درصد تولید تخم مرغ نطفه دار در سنین 80

سرعت رشد جوجه بلدرچین خیلی سریع بوده و بنابراین باید درصد پروتئین جیره غذایی آنها زیاد باشد. درصد

25 پیشنهاد می شود . درصد پروتئین جیره غذایی در بلدرچین - پروتئین در جیره غذایی سه هفته اول زندگی 28

های مادر تخمی 20 درصد بوده و می توانیم مقدار کلسیم جیره غذایی پلت را 2 درصد افزایش دهیم.


برچسب ها : طرح توجیهی پرورش بلدرچین به ظرفیت 420000 قطعه , طرح توجیهی پرورش بلدرچین به ظرفیت 420000 قطعه